-ClickClick-

Thursday, March 15, 2012

*Holiday*

Salam..
CL away this weekend..nak pegi hilanglan stress jap..actually CL nih every year (atleast setahun-sekali kene hirup udara laut cket..klu tak,memang panas bontot..:p) memang akan g holiday..besenye tempat yg dituju tuh harus ade B.E.A.C.H..:)
So esok CL akan berangkat ke.........
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
agak-agak tau tak kat mane nih?..klu tak tau cuba tengok bawah lagi...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haaaaaaa...ni kalau tak tau lg,.tak tau ler CL nak cakap ape..:p
Yesssss..CL akan bercuti ke Pulau Lagenda, Langkawi!!!!!..

CL check-in kat Langkawi Seaview jerk..percutian kali nih memang percutian budget..sb poket dah kontang,tp hati still nak berjalan..so kite just lepak2 kat pekan Kuah je la..nk sewa kat Chenang, mcm x cukup budget..insyaAllah hujung thn nanti kowt..:)


So esok CL akan gerak ke LCCT lebih kurang kul 10pg..depart dlm kul 1pm..then sampai sane lebih kurang kul 2pm..trus check-in,lepak n shopping..balik KL sunday depart kul 5.45pm, touchdown dalam kul 7 pm..

Full story nanti CL hapdet next week yea darling sume..

p/s : Mcm sedih nak tinggalkan buah ati tersayang Mr. CL..,tp Mr. CL pun tgh planning nak pegi Bali dgn kengkawan die..CL xdapat ikut..:(
p/s : Alhamdulillah,sume keje kat opis dah settle..boleh cuti dgn senang ati..:)
p/s : Mr. CL, i tinggalkan u sekejap yea, i love u bnyk2!!..:p

Luv,
-CikLabu-

2 comments:

  1. Hi Dear!!!!..TQVM ya!!..lamenye you silent..hope u dah sihat skrg..:)

    ReplyDelete